Kom tett på dyrene i Aalborg Zoo

De sjeldne asiatiske løvene slikker sol på gresset i rovdyranlegget, mens tigerne betrakter dem fra tårnet høyt oppe over anlegget. Isbjørnparet Malik og Lars nyter livet i det luksuriøse anlegget sitt, mens den vakre blå og gule araen (papegøye) pusser fjærene i det flotte fugleburet sitt. Velkommen til Aalborg Zoo.Se dyr fra hele verden på Aalborg Zoo

Aalborg Zoo er den nest største dyreparken i Danmark, og den mest populære attraksjonen i Aalborg. Her finner du opplevelser for store og små. Du kan se 1500 dyr fra hele verden, som trives i anlegg som minner mest mulig om dyrenes naturlige miljø. På Aalborg Zoo kan du nyte synet av prektige brunbjørner, lekne sjøløver og langsomme dovendyr.

Besøk Aalborg Zoo og ha en morsom dag. Bo på hotell i Aalborg.

Imponerende rovdyranlegg

I 2012 åpnet Aalborg Zoo et nytt, stort rovdyranlegg for de store kattedyrene i parken – løvene og tigrene. Det nye anlegget gir dyrene mer plass og et stort areal å boltre seg på. Anlegget er delt opp i to – en del til løvene og en del til tigrene. I de underjordiske tunellene kan du se løvene i øyehøyde, eller du kan betrakte dyrene fra stiene som går hele veien rundt anlegget.

Når sulten melder sin ankomst blant tobente gjester, kan dere for eksempel nyte en piknik i det nye lekeområdet for hele familien. Her finner dere et naturlig lekeområde, grillområder og en Zoofari-scene, der dere kan se presentasjoner av søte gårdsdyr.

Ha det fint!