Mols Bjerge

Den vakre nasjonalparken Mols Bjerge er fylt med fantastisk natur og spennende attraksjoner.Nasjonalpark Mols Bjerge

Naturen til Mols-fjellene er skapt helt tilbake til istiden og har siden blitt formet av menneskene som har bodd der. I dag byr området på vakker skog og et idyllisk kupert landskap. Foruten den spesielle naturen, inneholder Mols Bjerge nasjonalpark også mye naturhistorie, og du kan begi deg ut på mange spennende utflukter i området. Her ser du hva du kan oppleve i Mols Bjerge naturpark.

Kalø Slottsruin

Ved enden av en demning på godt en halv kilometer ligger den gamle Kalø Slottsruin. Veien til slottsruinene stammer fra middelalderen og ble bygget samtidig med bygging av slottet. Kalø Slottsruin ligger ved siden av Kalø Vig omgitt av naturskjønne åser og området ved Mols Berge.

Trehøje

Ved Trehøje i naturparken Mols Bjerge får du en fantastisk panoramautsikt fra Aarhus til Ebeltoft og Kalø, Begtrup, Knebel og Ebeltoft vik.

Ebeltoft

Med sin gamle bydel er Ebeltoft også en del av Nationalpark Mols Bjerge. Byen oser av nostalgi med historiske bindingsværkhus, middelalderige gater med  brosten og hyggelige caféer, restauranter og butikker. Torvet i byen er hjertet av Ebeltoft, hvor Det Gamle Rådhus står som en stemningsfylt del av byen. Utover sin atmosfære har Ebeltoft også en håndfull spennende attraksjoner å tilby. Opplev for eksempel Fregatten Jylland eller Glasmuseet Ebeltoft.