Opplev Den Blå Planet

Ta med hele familien og opplev Nord-Europas største akvarium på Den Blå Planet i København.Nord-Europas største akvarium

Ser en hammerhai ut som en hammer? Kan gitarfisk virkelig spille gitar? Og hvor store er gigantkrabbene som lever 400 meter under overflaten i Stillehavet? Du får svar på alle disse spørsmålene og mange fler når du besøker Den Blå Planet – Nord-Europas største akvarium. Her kan du dykke inn i den fantastiske, fargerike verden av fisk, og oppleve havets innbyggere på nært hold. Gå gjennom den 16 meter lange glasstunnelen der fiskene svømmer over og under deg. Studer livet bak det enorme panoramavinduet, og i de spesielle «berøringsbassengene» kan du ta på fiskene. Den Blå Planet tilbyr en spennende opplevelse for voksne og barn.

Du får rabatt på Den Blå Planet gjennom Scandic Hotels.

Våkn opp til en nytilberedt frokost

Etter en lang, spennende dag på Den Blå Planet er det fint å vite at et moderne hotellrom venter deg. Bo på Scandic Front for eksempel, som ligger i København havn med utsikt mot Københavns Operahus og Skuespilhuset. Hotellet ligger også innen gangavstand fra Nyhavn, Marmorkirken og Kongens Nytorv. Våkn opp til den imponerende frokostbuffeten vår, der du finner nærmest hva enn du kan tenke deg.

Ha det fint!