Besøk Egeskov slot og Danmarks vakreste hagergå på oppdagelse på Egeskov slot

Egeskov slott på Fyn er kjent for de flotte hagene, som også anses for å være Danmarks vakreste. Tilbring en herlig dag her med et besøk på slottet og i hagene.

Labyrinter, veteranbiler og vakkert landskap

Besøk Egeskov slott og opplev Danmarks vakreste hager, og utforsk de komplekse labyrintene, lekeplassen, utstillingen av veteranbiler, motorsykler, dukkehus og mye mer. Den største labyrinten ble designet av Piet Hein, og det tar gjennomsnittlig 15 minutter å finne veien til midten. For å beskytte deg selv, anbefaler vi at du tar med en bit hvitløk eller to. Det sies nemlig at slottet er hjemsøkt av selveste Drakula, og hvitløk skal være det eneste som holder ham på avstand. Hvis du har dårlig tid, kan du som gjest på Egeskov slott prøve den 1000 m² lange Segway-banen med riddertema. Her er hestene erstattet av tohjuls Segwayer, som vil få familiemedlemmene til å føle at de svever i luften.

Rabatt på Egeskov slott med Scandic Hotels

Bo på hotellet vårt i Odense nær lokale attraksjoner

Hotellet vårt i Odense ligger nær lokale attraksjoner og med enkel adgang til motorveien. Det ligger rundt åtte kilometer fra Odense sentrum – en sjarmerende by som huser H.C. Andersens hjem, Odense domkirke, Danmarks Jernbanemuseum, Odense ZOO og Brandts kunstmuseum. Ikke langt unna ligger Egeskov slott. Selv om det er 450 år gammelt, står det vakkert og majestetisk midt i den vakre naturen sør på Fyn. De komfortable rommene våre er perfekte etter en lang dag med opplevelser. Som vanlig er den imponerende frokostbuffeten vår inkludert i romprisen, og barn under 13 år bor gratis på foreldrenes rom.

Ha det fint!