Tilbring en fengslende dag på FÆNGSLETOpplev FÆNGSLET i Horsens

Har du noen gang lurt på hvordan det ser ut inne i et dansk fengsel? Nå kan du komme inn bak murene på Horsens Statsfængsel og finne det ut. Det er enkelt å ta seg til FÆNGSLET fra hotellet vårt i Horsens:

Unikt og uforglemmelig innblikk i livet bak murene

Det gamle statsfengselet i Horsens er nå en kulturell institusjon. Fengselet gir deg et unikt innblikk i livet bak murene gjennom de siste 153 årene, da statsfengselet huset alle slags lovbrytere og kriminelle. Museet har verdens største fengselssamling med over 10 000 gjenstander, som sammen forteller historien til de innsatte og de ansatte.


Siden 2006 har man jobbet intensivt med å gjøre fengselet om til et museum, der besøkende får muligheten til å lære om livet bak murene gjennom både de innsattes og de ansattes øyne. Omvisninger i de historiske bygningene, forskjellige lydklipp fra autentiske fengselsbetjenter, og den spesielle atmosfæren på Horsens Statsfængsel, gjør dette til en helt unik opplevelse.
Fengselet fungerer også som konsertscene, og blant andre legendariske Metallica har stått på scenen her.

Modernisert herregård i vakre omgivelser.

Ikke mer enn tre km fra FÆNGSLET ligger Scandic Bygholm Park – en modernisert, elegant herregård i sentrale Horsens. Herregården ligger midt i vakre Bygholm Park, der du kan nyte en piknik i grønne omgivelser. Ikke langt unna, rundt fem km fra hotellet, finner du Horsens kunstmuseum, en av mange andre spennende attraksjoner og opplevelser som venter deg i Horsens.

Ha det fint!