Kom tett på dyrene i GIVSKUD ZOO.

Rabatt på inngangsbilletten til GIVSKUD ZOO

Dra på safari i GIVSKUD ZOO, og se gorillaer, kameler, elefanter og mange andre spennende dyr. Når dere bor hos oss, kan dere kjøpe billett til GIVSKUD ZOO i resepsjonen, og spare opptil DKK 20 på inngangsbilletten (barn under tre år har gratis inngang). Rabatterte billetter kan kjøpes på:

Brølende løver, gigantiske otere og hoppende antiloper

Ta familien med på safari i egen bil, eller ta safaribussen gjennom savanneområdet eller løveterritoriet. Kom og se gorillaer i den eneste dyreparken i Danmark der du kan se dem, i tillegg til rød panda, brun og svart lemur og mange andre sjeldne dyr. Kjøp billett til safaritoget, som er svært populært blant de yngste. Toget kjører hovedsakelig gjennom områder fulle av eksotiske husdyr som geiter, alpakkaer, esler og jakokse. Under turen kan passasjerer, med tillatelse, hjelpe sjåføren med å mate dyrene. Den store lekeplassen gir barna en sjanse til å virkelig brenne av litt energi. Ikke glem å klappe de små geitene, la barna bake sitt eget 'snobrød' eller grave etter gull i tipilandsbyen.

Bo på et hotell i Trekantområdet

Scandic Kolding ligger nært, og med praktisk beliggenhet i Kolding. Det er enkelt å finne hotellet med bil, og vi tilbyr selvfølgelig gratis parkering. Hvis du reiser til Kolding, anbefaler vi også at du legger inn et besøk på historiske Koldinghus. De romslige rommene på Scandic Kolding er det perfekte stedet å slappe av etter en dag med opplevelser for hele familien i GIVSKUD ZOO. Vi tilbyr gratis WiFi, treningsfasiliteter og naturligvis frokost inkludert i prisen. Husk at barn under 13 år bor gratis på foreldrenes rom.

Ha det fint!