LEGOLAND® – En verden av eventyruforglemmelige opplevelser i LEGOLAND® 

La fantasien din slippe løs og utforsk LEGOLAND®, der du vil finne eventyr for barn og de som er unge til sinns. Vi har hoteller i nærheten der du kan slappe av etter en fantastiske dag med familien din:

Hopp over køen og få en rabatt på inngangsbilletten din ved å kjøpe billettene dine på nett

LEGOLAND®  – fantastiske opplevelser

Byggeeventyr venter både unge og gamle med 8 utrolige byggeatraksjoner der du kan bygge din egen kunst ved å bruke både DUPLO®-klosser for små fingre og LEGO®-klosser for eldre barn og entusiastiske voksne.

Møt hele verden i LEGOLAND®: Se opp mot himmelen og opplev fem av verdens høyeste bygninger på WORLD's TALLEST i Miniland. Mer enn 830 000 LEGO®-klosser har blitt brukt til å bygge kopier av fem av verdens høyeste bygninger; Burj Khalifa, Shanghai Tower, Makkah Royal Clock Tower Hotel, One World Trade Center og Taipei 101. Eiffeltårnet og vår egen 24 cm høye LEGOTOP® har fått storhetsvanvidd og sneket seg med. Det er høyt opp til toppen og en total «wow-effekt» på disse modellene, som er bygget i størrelsesforhold 1:150.

Opplevelsene i LEGOLAND er ikke skalert ned: Emmet’s Flying Adventure tar hele familien inn i THE LEGO® MOVIE™, eller kjemp mot DUPLO®-invasjonen i den interaktive Apocalypseburg Sky Battle-opplevelsen. Opplev den ultimate spenningen av LEGO® NINJAGO® i interaktive LEGO® NINJAGO® The Ride, der du må mestre de fire elementene ild, lyn, jord og is i 3D. Uten deres hjelp kan ikke ninjaene kjempe mot The Great Devourer. Finn mot til å gå inn i det hårreisende skumle spøkelseshuset Ghost – The Haunted House, og nyt magesuget fra det frie fallet i Polar X-plorer. Utforsk mange små eventyr fra hele verden i Miniland. Fra 26 meter over bakken i LEGOTOP® får du en oversikt over de 65 millionene av LEGO®-klosser.

LEGO® House

Har du besøkt LEGO® House? Et hus fylt av eventyr i LEGO®-klossenes hjemby, Billund. Når du er her, kan du leke med intet mindre enn 25 millioner LEGO®-klosser!
Bygging slutter ikke i MINI CHEF-restauranten heller. Du bygger din egen meny fra 4 LEGO®-klosser, skanner den ved bordet – og lar deretter minifigur-kokkene i kjøkkenet gjøre resten for å forberede maten din. 
Se frem til en rikdom av aktiviteter med verdens favoritt-byggeklosser. Merk at billetter til LEGOLAND® ikke inkluderer inngang til LEGO® House. Du kan kjøpe billetter til LEGO® House på LEGO® House-nettstedet. 

LEGO House