Besøk en fantastisk verden av LEGO®

Unngå den lange køen

LEGOLAND® er en fantastisk verden fylt med morsomme opplevelser for både barn og voksne. Det er derfor det ofte er lange køer ved inngangen, spesielt i høysesongen. Du kan imidlertid slippe denne køen og komme i gang med alle aktivitetene som venter i parken, hvis du kjøper inngangsbilletter hos Scandic.

Kjøp billett til LEGOLAND® og unngå køen.

  • Scandic Bygholm Park
  • Scandic Kolding
  • Scandic Jacob Gade
  • Scandic Aarhus City 
  • Scandic The Reef
  • Scandic Silkeborg

Husk at du alltid får best pris her på nettstedet vårt. Bestill hotelltilbudet vårt – du trenger ingen bookingkode.

80 millioner LEGO®-klosser 

Slipp fantasien løs i en fantastisk verden av LEGO®. Nyt en morsom dag i en verden laget av ikke mindre enn 80 millioner LEGO®-klosser! I parken vil du finne mer enn 50 morsomme karuseller inspirert av den vidunderlige verden som LEGO® er. Prøv for eksempel vannkraften i Jungle Racers! La fantasien få fritt spillerom i Imagination Zone, eller føl deg som en gigant når du går rundt blant verdens mest kjente bygninger i miniatyr i Miniland. Besøk Piratland og seil med oss inn i Kaptein Rogers hemmelige grotte, eller still opp mot farlige sjørøvere, pirater og skumle sjømonstre. Avslutt dagen med en tur til Polar Land eller ta en tur på Polar X-plorer berg-og-dal-bane. Berg-og-dal-banen har et fall på 5 meter og vil få adrenalinet til å pumpe på de fleste.

Lad opp batteriene på Scandic hotel

Etter en lang og spennende dag med mye fart og moro, er det tid for litt avslapping og god mat på hotellet vårt. Hotellrestauranten har en variert meny, og for våre yngste gjester har vi selvfølgelig en barnevennlig meny som er sunn og morsom. Når barna er ferdige med å spise, kan de leke i lekerommet som har mange morsomme aktiviteter. Etter en god natts søvn, våkn opp til vår sjenerøse frokostbuffé. En ny og spennende dag ligger foran dere.

Se alle våre billettilbud for de beste opplevelsene i Danmark

Ha det fint!