Besøk en fantastisk verden av LEGO®Kjøp billett til LEGOLAND® hos oss og unngå køen

Du kan kjøpe inngangsbillett til LEGOLAND® hos oss. På den måten unngår du å stå i kø ved hovedinngangen, og kan heller gå rett inn i parken uten å kaste bort noe tid! Kjøp billetten din her:

Høyere, villere og mye mer LEGOLAND® 2017

Se hele verden på LEGOLAND®: Se opp mot himmelen og opplev fem av verdens høyeste bygninger i WORLD's TALLEST i Miniland. Mer enn 830 000 LEGO®-klosser har blitt brukt til å bygge kopier av fem av verdens høyeste bygninger, Burj Khalifa, Shanghai Tower, Makkah Royal Clock Tower Hotel, One World Trade Center og Taipei 101. Eiffeltårnet og vår egen 24 cm høye LEGOTOP® har fått storhetsvanvidd og sneket seg med. Det er høyt opp til toppen og en total «wow-effekt» på disse modellene, som er bygget i størrelsesforhold 1:150.

LEGOLAND® – fantastiske opplevelser

Opplevelsene i LEGOLAND er skalert ned: Opplev den ultimate spenningen av LEGO® NINJAGO® i interaktive LEGO® NINJAGO® The Ride, der du må mestre de fire elementene ild, lyn, jord og is i 3D. Uten deres hjelp kan ikke ninjaene kjempe mot The Great Devourer. Finn mot til å gå inn i det hårreisende skumle spøkelseshuset The Haunted House, og nyt magesuget fra det frie fallet i Polar X-plorer. Nyt duften av ferskbakt pinnebrød på Høvding Langøre, og hygg dere med en masse miniopplevelser fra hele verden i Miniland. Fra 36 meter over bakken i LEGOTOP® får du en fantastisk utsikt over 65 millioner LEGO®-klosser.

Lad opp batteriene på vårt Scandic-hotell.

Etter en lang og spennende dag med mye fart og moro, er det tid for litt avslapping og god mat på hotellet vårt. Hotellrestauranten har en variert meny, og for våre yngste gjester har vi selvfølgelig en barnevennlig meny som er sunn og morsom. Når barna er ferdige med å spise, kan de leke i lekerommet som har mange morsomme aktiviteter. Etter en god natts søvn, våkn opp til vår store frokostbuffet. En ny og spennende dag ligger foran dere!

Ha det fint!