Besøk Louisiana Museum of Modern Art – det mest populære museet for moderne kunst i Danmark

Våre to hoteller i København, Scandic Eremitage og Scandic Front, har en billettavtale med Danmarks mest populære kunstmuseum – Louisiana Museum of Modern Art. Når du bestiller et opphold på enten Scandic Front eller Scandic Eremitage, kan du samtidig bestille våre spesialbilletter til kunstmuseet.

Husk at du alltid får best pris her på nettstedet vårt. Bestill hotelltilbudet vårt for Scandic Eremitage eller Scandic Front. Du trenger ingen bookingkode!

Spar penger på inngangsbilletten

Kjøp inngangsbilletten til Louisiana på hotellet vårt og vi vil gi deg en rabatt på DKK 10. Den spesielle billettprisen gjelder bare for våre overnattingsgjester på enten Scandic Front eller Scandic Eremitage.

Se alle våre billettilbud for de beste opplevelsene i Danmark.

Få en kulturell opplevelse for livet

Selv om Louisiana er spesielt populært blant kunstentusiaster, har museet noe for alle og enhver: museets egen kunstsamling, midlertidige utstillinger fra store internasjonale kunstnere, filmer, konserter, et 3-etasjes barnehus, kafé, og museumsbutikk med et stort utvalg kunstbøker, grafikk, plakater og design. Samtidig gir den store parken som omgir museet en ideell mulighet til å beundre samlingen av moderne skulpturer. Ta en spasertur og nyt utsikten til Øresund, skulpturparken, Calder Terrace, glasskorridorer og utstillingshallene over og under bakken.

På noen fredager er museets fokus på salongen. Her får du en avslappet inngang til helgen med myk og emosjonell musikk.

Barn er også mer enn velkommen på Louisiana. Det spesielle barnehuset tilbyr kreative aktiviteter for barn. Det er kurs hver dag for barn mellom 4 og 16 år, der de kan være kreative med maling, modelleire og tegning.

Ha det fint!