Skip og vikinger i Roskilde

Kom tett på vikingene og deres fascinerende skip på Vikingskipmuseet. Besøkende i alle aldre kan nyte en morsom og lærerik dag her. Det er lett å komme seg til Vikingskipmuseet fra hotellet vårt i Roskilde:

Besøk vikingenes verden

Vikingskipmuseet i Roskilde lar deg oppleve livet til vikingene på nært hold, inkludert deres håndverk og imponerende skip. Du kan beundre de 1000 år gamle skipene og deres unike historier om drama, krig og plyndringer. Museet huser fem originale vikingskip – to langskip, to handelsskip og én fiskebåt. Gå gjennom båtbyggeriet og se verktøyene som vikingene brukte, og se på arbeidet som utføres på båtene. Kle deg som en ekte viking og gå om bord i et vikingskip ved bryggen. Besøk vikingskiphallen og lær deg å skrive med runer. Besøk museumsbutikken som selger nordiske produkter, eller smak på ny, nordisk vikingmat på «Snekken». Museet har også spesielle utstillinger, og om sommeren kan du bli med oss på en seiltur på fjorden og finne ut hvordan livet var for en viking om bord et vikingskip.

Bo på hotellet vårt i sentrum av Roskilde.

I 2012 ble Roskilde utnevnt som Danmarks beste shoppingby. Byen er livlig og tilbyr gode shoppingmuligheter. Scandic Roskilde ligger midt i vakre Roskilde Ring Park, nær lokale attraksjoner som Roskilde domkirke og Vikingskipmuseet.

Ha det fint!