Alt kan skje i Universe opplevelsesparkRabatt på inngangsbilletten

Tilbring en dag på Universe opplevelsespark der alt kan skje. Besøkende i alle aldre kan nyte en dag her fylt med morsomme aktiviteter. Når du bor på hotellet vårt i Sønderborg, og du kjøper inngangsbilletten til Universe på hotellet, kan du spare opptil 12 % på billetten. Du kan kjøpe din rabatterte billett på

Lukter blomstene som karamell?

Vel, på Universe gjør de det! Her kommer du inn i en vakker verden der alt kan skje. Blomster lukter som karamell, roboter snakker, og reiser tilbake i tiden er helt normalt. Lek med Pixeline og vennene hennes i Pixelineland, og sett deg til rette på Science Cirkus, der du er garantert ildkuler og boblende nitrogen. Reis gjennom istunnelen, Den Blå Kube, og kjenn hvordan temperaturen synker og veggene fryser til is. Hopp på en av de mange trampolinene og flyt gjennom luften som en sommerfugl. I WaterWorks kan besøkende i alle aldre teste de mange utfordrende vannaktivitetene. Smak, lukt og plukk frø fra planter, trær og blomster i Bittens hage, og glem ikke å ta en pause i en av parkens mange hyggelige hjørner.

Hotell i vakre omgivelser

Hotellet vårt i Sønderborg ligger i et fredfylt og vakkert område, rundt tre kilometer fra Sønderborg sentrum. Ikke langt fra hotellet finnes mange muligheter for å suge til seg både historiske og kulturelle inntrykk. Scandic Sønderborg ligger ikke langt fra Dybbøl Mølle, et dansk nasjonalsymbol, og Sønderborg slott. Frokost er inkludert i oppholdet, og barn under 13 år bor gratis.

Ha det fint!