Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Bar
Bar
Tilbake til hotell

Bar

Tilbringe kvelden i baren på Scandic Silkeborg med kolleger eller venner. I baren serverer vi et bredt utvalg av div. drinker, cocktailer og utenlandsk øl.

Bordbestilling restaurant

+45 86803533

Vår koselige bar er innredet i tradisjonell pubstil med sofaer, dempet belysning og malerier. Baren ligger i tredje etasje på Scandic Silkeborg, og er det perfekte stedet å møte venner og kolleger i en avslappet miljø og ta en drink og litt snacks.

Åpningstider

Opening hours
Bar: Mon-Sat 16:00-22:30, Sun Closed (Closed during Christmas from December 21st till January 2nd 2017 : Mon-Sun Closed)