Concierge

Restaurantbestillinger, operabilletter, en overraskelse til din kjære? Vår concierge vil gjøre oppholdet ditt hos oss på Marski og i Helsinki enda bedre.Vi gir deg innsidetipsene våre for oppholdet ditt

Enten du trenger den perfekte anbefalingen for en spesiell kveld, eller finne nærmeste sted for å kjøpe ikonisk finsk design eller noe nytt du aldri har sett før, er concierge-teamet vårt her for deg! Med mye erfaring og bred kunnskap om byen, vil våre concierger gjøre oppholdet ditt på Marski og i Helsinki ekstra spesielt.

Her er noen av favorittene våre i Helsinki, men kom gjerne innom for en prat og finn ut mer!

  • Bydelene Eira og Katajanokka. Hvis du er interessert i arkitektur eller vakre ting generelt, bør du ta turen til en av disse bydelene. Her finner du smale gater med vakre bygninger i Jugendstil fulle av nydelige detaljer. Jugendstilen er den nordiske versjonen av Art Nouveau, og du finner mange eksempler på denne stilen over hele byen.
  • Butikken Kauniste. Rett overfor Helsinki domkirke finner du denne lille designbutikken som selger vakre hverdagsprodukter med moderne og fresht trykk laget av lokale designere. Du kan kjøpe alt fra kjøkkenhåndklær til telefondeksler eller stoff til å lage nydelige gardiner!
  • Sofiankatu. Se etter Sofiankatu på Senatstorget. Det er en liten, ett kvartal lang gate som skjuler noe interessant. Det er faktisk en «museumsgate»! Du vil se at gaten er delt inn i tre forskjellige perioder: den russiske perioden, den svenske perioden og moderne tid.

Kontakt vår concierge på concierge.marski@scandichotels.com eller telefon +358 406204103