Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Bar
Bar
Tilbake til hotell

Moe's

Nyt noe godt å drikke og snacks in hotellets elegante og uformelle bar.

Nyt snacks og noe godt å drikke i det uformelle miljøet i den komfortable baren vår. Om sommeren utvides restauranten ut i solen på terrassen. I lobbybaren kan du kjøpe snacks og noe godt å drikke også utenfor restaurantens åpningstider.

Åpningstider

Opening hours
Bar: Tue-Sat 17:00-00:00, Mon, Sun Closed (Bar foodmenu available at 5pm. Last orders 30 min before closing.: Tue-Sat 17:00-00:00, Mon, Sun Closed)