Bestill overnatting

restaurant Il Centro at scandic helsinki hub
restaurant Il Centro at scandic helsinki hub restaurant il centro at scandic helsinki hub restaurant il centro at scandic helsinki hub
Tilbake til hotell

Il Centro

Du er velkommen til å nyte vår restaurants italienske delikatesser og pizzaer i napolitansk stil, ledsaget med god drikke. I varmen på den nydelige glassterrassen vår i gårdsatriet kan du nyte forfriskende drinker og delikatesser fra restauranten i en avslappet atmosfære.

Bordbestilling restaurant

+358 9 2714232

Bestill bord

Det inviterende restaurantområdet på gatenivå ønsker både hotellgjester og bybeboere velkommen til å nyte en avslappet kulinarisk opplevelse rett ved en frodig park, i hjertet av byen.

På trattoria-menyen vår finner du antipasta, pasta, risotto, grillede retter og veganske retter, samt pizza i napolitansk stil bakt i pizzaovnen vår. Hvis du har lyst på noe søtt, prøv vår spesialitet, piccolo-desserten. Baren i midten av restaurantene serverer forfriskende drikke og lekre cocktails, locktails og mocktails.

Som Scandic Friends-medlem får du 10 % rabatt på mat i våre restauranter i helger og utvalgte ferier. Vi tilbyr også ulike rabatter på mat og drikke - få mer informasjon i restauranten. Hvis du ikke allerede er medlem, meld deg inn nå!

Her kan du også nyte en frokostbuffet.

Åpningstider

Opening hours
Dinner: Mon-Fri 17:00-22:00, Sat 15:00-22:00, Sun Closed