Bestill overnatting

restaurant Il Centro at scandic helsinki hub
restaurant Il Centro at scandic helsinki hub restaurant il centro at scandic helsinki hub restaurant il centro at scandic helsinki hub
Tilbake til hotell

Trattoria Il Centro

Du er velkommen til å nyte vår restaurants italienske delikatesser og pizzaer i napolitansk stil, medfulgt av god vin. I varmen på den nydelige glassterrassen vår i gårdsatriet kan du nyte forfriskende drinker og delikatesser fra restauranten i en avslappet atmosfære.

Bordbestilling restaurant

+358 9 2714232

Bestill bord

Det inviterende restaurantområdet på gatenivå ønsker både hotellgjester og bybeboere velkommen til å nyte en avslappet kulinarisk opplevelse rett ved en frodig park, i hjertet av byen.

På trattoria-menyen vår finner du antipasta, pasta, risotto, grillede retter og veganske retter, samt pizza i napolitansk stil bakt i pizzaovnen vår. Hvis du har lyst på noe søtt, prøv spesialiteten vår, piccolo-desserten. Baren i midten av restauranten serverer forfriskende drinker og lekre cocktails, locktails og mocktails.

Som Scandic Friends-medlem får du 10 % rabatt på mat i restaurantene våre i helger og utvalgte ferier. I tillegg tilbyr vi diverse rabatter på mat og drikke, spør om mer informasjon i restauranten. Hvis du ikke er medlem ennå, register deg nå!

Samarbeidsmeny er tilgjengelig på ukedager kl. 11.00 – 17.00 og i restaurantens åpningstider. Legg inn ordren din i samarbeidsområdet ved å bruke QR-koden eller maskinen i konferanseloungen og, i restaurantens åpningstider, i restauranten.

Åpningstider

Opening hours
Dinner: Mon-Fri 17:00-23:00, Sat 16:30-23:00, Sun Closed
 (Kitchen closes one hour earlier): Mon-Fri 17:00-23:00, Sat 16:30-23:00, Sun Closed)