Scandic Park Helsinki

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Trening og helse

Det er enkelt å holde seg i form eller ta en oppfriskende treningsøkt i treningsrommet vårt. Hvis du foretrekker en frisk treningsøkt utendørs, kan du be oss i resepsjonen om tips til passende turløyper. Du kan også låne en sykkel eller gåstaver.

Det er et stort treningssenter tilknyttet hotellet vårt, med trenings- og vektløftingsutstyr. Relax-avdelingen ved siden av bassenget i toppetasjen har separate badstuer for menn og kvinner. Du kan også låne en sykkel eller gåstaver fra resepsjonen og trene utendørs. Det flotte området Töölönlahti Bay ligger nær hotellet. Merk at det er 18 års aldersgrense på treningssenteret.

Reservasjon av badstue og badestamp:
Badstuen i toppetasjen er perfekt for å slappe av mens du nyter den vakre utsikten over Töölö, varmen fra badestampen og kalde forfriskninger. Rommet i badstuområdet har peis, og her kan du fortsette kvelden med deilige godbiter etter besøket i badstuen. Badestampen kan reserveres sammen med badstuen. Reservasjoner kan gjøres på ukedager via salgsavdelingen på tlf. +358 10 80 8002.

BeAlive Health Club

Treningsrom

Sauna

Badstue

Vanlige åpningstider: 18:00 - 22:00
Åpningstider helg: 16:00 - 22:00
Separat badstue for kvinner og menn: Ja
Pool

Innendørsbasseng

Vanlige åpningstider: 15:00 - 22:00
Åpningstider helg: 15:00 - 22:00
Basseng bredde: 6 m
Basseng lengde: 12 m
Basseng dybde fra: 1,5 m
Basseng dybde til: 1,5 m