Scandic Park Helsinki

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Trening og helse

Hotellet har et moderne, stort og velutstyrt treningsrom. Hvis du foretrekker å trene utendørs, kan du låne en sykkel eller gåstaver. Vi gir gjerne tips om de beste rutene i nærområdet.

Få ny energi på Scandic

Ved siden av hotellet vårt ligger et moderne og stort treningssenter, BeAlive Health Club, der du finner alt du trenger innen aerobisk trening og muskeltrening, i tillegg til massasje og skjønnhetsbehandlinger. Lokalene er nyoppusset med treningsutstyr fra TechnoGym, som garanterer en vellykket treningsopplevelse! Merk at det er 18 års aldersgrense på treningssenteret.

Relax-avdelingen ved siden av bassenget i toppetasjen har separate badstuer for menn og kvinner. Du kan også låne en sykkel eller gåstaver fra resepsjonen og trene utendørs. Töölönlahti-bukten ved siden av hotellet er et utmerket område for utendørstrening.

Privat badstue og badestamp:
Den private badstuen i toppetasjen er perfekt for å slappe av mens du nyter den vakre utsikten over Töölönlahti-bukten, varmen fra badestampen og kalde forfriskninger. I relax-avdelingen med privat badstu og peis kan du bli værende utover kvelden. Her kan du nyte deilige behandlinger ved peisen etter en badstu-økt. Badestampen kan reserveres sammen med badstuen. Bestillinger kan gjøres på ukedager via salgsavdelingen på tlf. +358 10 80 8002.

Tjenester på hotellet

BeAlive Health Club

Treningsrom

Sauna

Badstue

Separat badstue for kvinner og menn: Ja
Pool

Innendørsbasseng

Basseng bredde: 6 m
Basseng lengde: 12 m
Basseng dybde fra: 1,5 m
Basseng dybde til: 1,5 m