Two female friends having a drink
Two female friends having a drink

Scandic Hyvinkää

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Baana

Den uformelle baren vår er populær blant både lokale innbyggere og hotellgjester. I tillegg til godt selskap og drikke, tilbyr vi mange brettspill. Om sommeren er terrassen for 100 personer også tilgjengelig.

Bordbestilling restaurant

+358 4 0674 0401

Åpningstider

Opening hours
Bar: Mon-Thu 14:00-23:00, Fri 14:00-03:00, Sat 10:00-03:00, Sun Closed (Karaoke: Fri-Sat 21:00-02:30, Mon-Thu, Sun Closed)