Restaurant
Restaurant

Scandic Atlas

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Restaurant Grillsson

Restauranten vår er som en uformell lounge, der du kan nyte en populær lunsj og en deilig middag.

Bordbestilling restaurant

+358 40 5480 267

Bestill bord

Nyt et deilig måltid i hotellets uformelle og allsidige restaurant. Hva med en perfekt mør biff stekt på lavasteingrill med deilig tilbehør? I tillegg til utmerket mat, serverer vi også godt drikke – både før, under og etter måltidet. Biffrestauranten vår står til tjeneste, med et bredt utvalg drikkevarer som tilfredsstiller alle behov.

Vi serverer frokost i fjerde etasje i Atlas-sali, og du er velkommen til å nyte frokostbuffeten vår selv om du ikke bor hos oss. Frokost for ikke-gjester koster EUR 17,50 per person.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:30-10:30
Lunch: Mon-Fri 11:00-14:00, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Thu 17:00-22:00, Fri 14:00-22:30, Sat 15:00-22:30, Sun Closed ((Kitchen closes 30 min. berofe): Mon-Sun Closed)