Scandic Rovaniemi City

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Trening og helse

Det finnes et moderne og romslig treningsrom på hotellet, i tillegg til en luksuriøs relax-avdeling med nyrenovert badstue. Hvis du foretrekker å trene utendørs, kan du låne en sykkel eller gåstaver på hotellet. Vi gir gjerne tips om de beste rutene i nærområdet.

Hotellet har et romslig treningsrom og en nyrenovert, luksuriøs relax-avdeling i sjette etasje. Nyt de nyrenoverte badstuene, kjøl deg ned på balkongen og beundre utsikten over elven. Hvis du ønsker litt frisk luft, kan du låne en sykkel eller gåstaver i resepsjonen. Langs elvebredden i nærheten av hotellet, samt i Arktikum park, finner du vakre ruter som er populære blant de lokale innbyggerne. Du kan også ta en fottur til Ounasvaara, rundt 3,5 km fra hotellet.

Tjenester på hotellet

Gym

Treningsrom

Vanlige åpningstider: Alltid åpent
Åpningstider helg: Alltid åpent
Sauna

Badstue

Vanlige åpningstider: 17:00 - 22:00
Åpningstider helg: 17:00 - 22:00
Separat badstue for kvinner og menn: Ja