Bestill overnatting

restaurant scandic rovaniemi city hotel finland
restaurant scandic rovaniemi city hotel finland
Tilbake til hotell

Restaurant Bord

I restauranten vår har nordiske klassikere blitt oppdatert med upretensiøse, moderne oppskrifter. Vi endrer menyen med årstidene, og tilbyr de beste smakene og råvarene fra hver årstid.

Bordbestilling restaurant

Bestill bord

Du kan nyte frokostbuffeten vår i restauranten. På kveldene tilbyr vi de mest populære rettene våre. Du kan også nyte frokost og middag på rommet, ved å bestille det som take-away på forhånd i henhold til restaurantens åpningstider.

Vi har omhyggelige prosedyrer og rutiner på plass med tanke på forbedret rengjøring og fysisk avstand, for å sikre deg et trygt opphold. 

Nyt en deilig middag i den nye, stilfulle og innbydende restauranten vår. Langbordet i hjertet av den uformelle restauranten vår er alltid dekket. Du finner klassikere, uformelle favoritter og deilige desserter på menyen. For de som er ute etter lokale delikatesser, tilbyr vi smaker fra Lapland med en tradisjonell eller moderne vri. 

Restaurant Deli er stedet for lunsj, kaffe eller et glass vin. På Deli kan du nyte en spesialkaffe, en deilig salat og søt eller salt snacks.

Åpningstider

Opening hours
Lunch: Mon-Sun Closed
Dinner: Tue-Sat 18:00-21:00, Mon, Sun Closed