Foretrekker du en aktiv ferie eller avslapping?

Med en spaferie får du et oppfriskende avbrekk fra hverdagslivet. Spahotellene våre byr på morsomme aktiviteter for gjestene, uansett om du liker å trene, slappe av, fokusere på velvære eller ha det gøy med familien din.Velg et spahotell som passer for deg

Spahotellene våre er rolige steder hvor du kan hvile deg hvis du ønsker en avslappende ferie, men dere kan også nyte en aktiv ferie sammen. Spahotellene våre passer for både barn og voksne. Uansett om du ønsker å trene i Finlands vakre natur, nyte en romantisk velværeferie for to eller ha det gøy i vannet sammen med hele familien, kan du finne et spahotell som passer for dine behov. Fri bruk av spaet er alltid inkludert i romprisen!

Er du glad i fred og ro? En spaferie er pausen du trenger

Hvis du ønsker å tilbringe en avslappende og rolig ferie i fredelige omgivelser, er en spaferie det perfekte valget. Slapp av i den myke dampen og la hverdagsproblemene forsvinne mens du koser deg i tropebassengene. Med en spaferie får også hjernen din sjansen til å slappe av ved å tilbringe tid i naturen. Det finnes utmerkede treningsområder utendørs i nærheten av spahotellene våre. På slutten av dagen kan du gå tilbake til ditt eget rom og nyte en god natts søvn i en komfortabel seng.

Du kan tilbringe en rolig spaferie på for eksempel Scandic Aulanko eller Scandic Laajavuori.

Velvære for voksne – et forfriskende Day Spa

Vil du nyte litt velvære sammen med partneren din? Day Spa-fasilitetene på spahotellene våre byr på deilige velværebehandlinger. Du kan for eksempel nyte ulike typer ansikts-, hånd- og fotbehandlinger, klassiske massasjer eller massasjer med varme steiner. Spahotellene våre har også mange tropebassenger og badstuer for enhver smak. Boblebadene og massasjedysene garanterer en herlig ferie hvor du kan føle deg vel.

Du kan nyte Day Spa-behandlinger på Scandic Eden Nokia og Scandic Laajavuori.

Massevis av action – spaet passer også for de som elsker aktive ferier

Du kan også være aktiv i spaet! Du kan trene utendørs i vakre naturomgivelser året rundt i nærheten av alle våre spahoteller. Du finner allsidige trenings- og utendørsaktiviteter på Scandic Aulanko og i omegn. Golf, hesteridning, tennis, bowling, kajakkpadling og fotturer i naturen har alltid vært en stor del av Aulanko. De velstelte og godt opplyste parkveiene og utendørsstiene sprer glede til utendørsentusiaster året rundt.

Familievennlige spahoteller gir glede til hele familien

En spaferie er et utmerket valg for hele familien! Du finner gode svømmesteder for alle aldre i bassengfasilitetene til spahotellene våre. Spahotellene våre har også et lekerom med flotte aktiviteter for barn i alle aldre. Mange av spahotellene våre har også romslige familierom.

Spahotellene våre og de omliggende områdene byr på flotte aktiviteter for familier med barn. I nærheten av Scandic Aulanko finner du for eksempel eventyrparken Hugo Park, som også har en morsom minigolfbane. I tillegg kan Scandic Aulanko og Scandic Laajavuori by på glow bowling for hele familien.

Barn opp til og med 12 år bor alltid gratis på rommet til en voksen og får en velkomstgave ved ankomst på spahotellet.

Se alle spahoteller i Finland