BLANT SKOGER OG INNSJØER

I skogs- og innsjølandskapet ved Pyynikki kan du tilbringe en ferie i naturen, bare en ti minutters kjøretur fra sentrum av Tampere.

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Vakkert landskap i Pyynikki

Bilderettigheter: Visit Tampere/Laura Vanzo & Jari Mäkinen

Det er utmerkede muligheter for utendørsaktiviteter året rundt i Pyynikki, og det er mye å gjøre i nærliggende områder. Observasjonstårnet i Pyynikki er verdt et besøk, for deres berømte kaffe og smultringer, og for å nyte utsikten over Tampere fra tårnet.

Pispala

Pispala-trappen bilde mostphotos

Den høye tretrappen i Pispala gir deg en effektiv treningsøkt i fantastisk landskap. I badstuen på Rajaportti kan du nyte Finlands eldste offentlige badstue, og etterpå spise på restauranten Pispalan Pulteri.

Scandic Rosendahl ligger vakkert til ved vannet i Pyynikki.