Scandic Tampere Station

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Parkering

Når du bor hos oss trenger du ikke å bekymre deg for parkering. Hotellet har en egen garasje. Ved behov er det ekstra plass tilgjengelig i andre garasjer nær hotellet.

Innkjørselen til garasjen er i Itsenäisyydenkatu 1. Garasjens faktiske adresse er Murtokatu, men på grunn av veisystemet er det kun mulig å svinge til Murtokatu fra Itsenäisyydenkatu.

Vi har tre parkeringsplasser for funksjonshemmede i garasjen.

Hvis garasjen vår er full, er ekstra parkering tilgjengelig i garasjen Finnpark P-Tullintori, rundt 200 meter fra hotellets garasje, i tillegg til parkering i nærliggende gater eller andre garasjer. Trekk parkeringsbillett i P-Tullintori-maskinen og betal i hotellresepsjonen. Sjekk informasjonen om parkering her.

Garasje

  • Parkering kan forhåndsreserveres: Nei
  • Antall parkeringsplasser: 50
  • Antall ladestasjoner for elbiler: 0
  • Avstand til hotellet: 0
  • Adresse: Itsenäisyydenkatu 1
Standardpriser
Pris per time 2 EUR
Pris per døgn 18 EUR
Helgepriser
Pris per time 2 EUR
Pris per døgn 18 EUR