Tampere for barn

Det er mye å gjøre for hele familien i Tampere. Byen tilbyr mange aktiviteter for barn året rundt.

Opplev Tampere med barn

Hele familien kan nyte Tampere gjennom en hel helg. Det er mye å gjøre, og det er enkelt å ta seg rundt i den kompakte byen.

Fornøyelser dagen lang

Begynn besøket i Tampere med å se utsikten over byen fra Näsinneula observasjonstårn. I klart vær kan du se helt til nabokommunene, over 20 km unna, fra utsiktsplattformen. Särkänniemi fornøyelsespark tiltrekker seg både voksne og barn. Inngang til området er gratis, og det er åpent året rundt. (Området for fornøyelsesparken er kun åpent om sommeren.) Det er mange attraksjoner i området også om vinteren. For eksempel kan dere besøke Planetarium og Koiramäki landsby og gård.

SuperPark Särkänniemi er en sporty innendørs aktivitetspark for hele familien. Her vil dere ha det morsomt, og det er mange ting å gjøre, året rundt og i alt slags vær. Kjøp billetter til SuperPark i hotellresepsjonen.

Det kan være en god idé å gjøre seg kjent med Tamperes lekeplasser. Pikku Kakkonen park og Tiitiäinen eventyrpark holder barna i aktivitet året rundt. Takket være allsidigheten på disse stedene, kan alle nyte en dag i parken her. I andeparken kan dere leke og ha en piknik.

Spennende øyeblikk og kjente figurer

Det er også mange andre ting å gjøre for hele familien i Tampere. Samlingen på Moomin Museum (Mummimuseet) i Tampere Hall omfatter rundt 2000 gjenstander, og hovedattraksjonen er det blå, femetasjes Mummi-huset. Du kan bli kjent med politiarbeid på Politimuseet i Hervanta, der du kan sitte i en politibil eller prøve en politiuniform. Du kan også oppleve spennende øyeblikk i spionmuseet i sentrum, der du kan lære om kryptering, tyvlytting og ta en agenttest.

Vi anbefaler også et besøk til teatrene i Tampere og et besøk til de nærliggende dyreparkene.

Et tips! Hvis du kjører bil, kan du parkere gratis når du overnatter på Scandic Rosendahl.