Tampere sentrum

Velg et hotell i sentrum av Tampere og bo komfortabelt nær Tammerkoski-stryket og sentrum, der gamle fabrikkbygninger i rød murstein dominerer bybildet.

Tilbring helgen i sentrum av Tampere

Det er mye å gjøre i Tampere gjennom en hel helg. Det kulturelle tilbudet er allsidig, og du kan finne unike kulinariske opplevelser både på markedene og restaurantene. Det gamle fabrikksområdet Finlayson er nå fylt med restauranter, butikker, museer og gallerier. I sentrum av Tampere kan du finne shopping for alle, både store, velkjente butikker og mindre spesialbutikker.

Teatre, museer og konserter

Bilderettigheter: Visit Tampere/Atacan Ergin & Olli-Pekka Latvala

Bredt kulturtilbud i Tampere. Du finner programmer av høy kvalitet på museene og teatrene, og Tampere Hall setter internasjonale stjerner på scenen. Vapriikki museumssenter, ved bredden av Tammerkoski-stryket, er full av opplevelser for hele familien.

Shopping

I Finlayson-området finner du Tallipiha, med en blanding av håndverk, interiørprodukter og delikatesser. I designkvartalet er butikken Super Mukava, som selger produkter av finske designere, vel verdt et besøk.

Du kan enkelt fylle magen i Tampere. Legendariske restauranter som Tillikka og Ohranjyvä er verdt et besøk. Ta også turen innom den største markedshallen i Norden, Finlands første kattekafé eller idylliske Vohvelikahvila (Vaffelkafé).

Overnatting i Tampere

Scandic har tre hoteller i Tampere, to i sentrum av byen og ett i det flotte området ved innsjøen Pyynikki, en kort spasertur fra sentrum.