Helg i Tampere

Tampere er et utmerket reisemål for en helgetur. De som liker kultur vil finne teatre, museer og gallerier til å fylle opp hele helgen.

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Tilbring en avslappende helg i Tampere

Det arrangeres ofte konserter og arrangementer i Tampere. De største fyller byen med besøkende fra fjern og nær. Restaurantene tilbyr fantastiske kulinariske opplevelser, og siden det er en studentby, finner du underholdning ut i de sene kveldstimer på de mange barene og nattklubbene.

Markedshall full av delikatesser

Bilderettigheter: Visit Tampere/Laura Vanzo

Besøk den største Markedshallen i Norden, og nyt en deilig lunsj eller prøv den berømte blodpølsen. Markedshallen, som er over 100 år gammel, ligger midt i sentrum av Tampere.

Overnatting i Tampere

Hotellene våre i Tampere har god beliggenhet. Det ligger to i sentrum og ett i det flotte området ved innsjøen Pyynikki, en kort spasertur fra sentrum.