Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder
Booking Code Icon
Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Restaurantinteriør, oversiktsbilde, Scandic Havet
Restaurantinteriør, oversiktsbilde, Scandic Havet Resepsjonsdisk, Scandic Havet Restaurantbord dekket til middag, Scandic Havet
Tilbake til hotell

Roast i Bodø

I 17. etasje, finner du en fantastisk utsikt over Bodø og selvfølgelig Roast - vår restaurant og bar.

Bordbestilling restaurant

+47 75503835

Bestill bord

Her serverer vi alltid det beste av det Bodø og omegn kan tilby. Det serveres smakfulle kjøttretter fra våre utvalgte leverandører og fersk sjømat. Bestiller du vårt Roast Board får du en generøs kombinasjon av utsøkt kjøtt tilberedt på kullgrill. Til å ledsage den gode maten, har vi satt sammen et spennende vinkart. I baren finner du et bredt utvalg av klassiske drinker, samt noen varianter som er spesielt utviklet for Roast. Roast handler om å dele de gode tingene i livet, Roast er en velfortjent opplevelse.

For informasjon og bestilling for opptil 8 pers, se www.roastfood.no.
Ønsker du å bestille bord for mer enn 8 pers, ta direkte kontakt med hotellet på roast.bodo@scandichotels.com eller på tlf: 75 50 38 35.

I toppetasjen (17. etasje) finner du vår skybar med spektakulær utsikt i alle himmelretninger. Med vindusflater fra gulv til tak, vil du føle at du står midt ute på havet.

Åpningstider

Åpningstider
Frokost: man-søn Stengt
Middag: man-lør 17:00-22:00, søn Stengt
Bar: man-tor 17:00-01:00, fre-lør 17:00-03:00, søn Stengt