Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Restaurant
Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant
Tilbake til hotell

Restaurant

I vår restaurant tilbyr vi en smakfull og variert meny, basert på lokale og kortreiste råvarer. Velkommen!

I vår nye A la carte restaurant serverer vi ekte og ærlig mat i en avslappet og åpen atmosfære. Her finnes spennende retter basert på kortreist mat.  Vi er opptatt av å kunne servere alle våre gjester noe godt å spise, uavhengig av allergier og kosthold. Vi har muligheter for å arrangere alt fra små til store banketter og selskaper, jubileer, brylluper, dåp, minnestunder og bursdager.
Velkommen til minnerike matopplevelser i Drammen!

.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 07:30-11:00
Dinner: Mon-Fri 18:00-22:00, Sat-Sun Closed

Menyer