Kombiner fornøyelsespark med avslapping

Når du bor hos oss er det kun kort avstand til Hunderfossen, bob- og akebanen, downhill sykling, Lilleputthammer, Olas klatrepark og flotte turløyper - sommer som vinter.

Se og gjøre

Lillehammer og Gudbrandsdalen er et eldorado for barnefamilier. Ønsker du nærhet til Hunderfossen familiepark finner du Scandic Hafjell kun noen hundre meter unna. Vil du bo i nærhet til shopping har du både Scandic Lillehammer Hotel og Scandic Victoria Lillehammer.

Barnas Gård Hunderfossen har opplevelser og aktiviteter for barn og voksne som ønsker nærkontakt med dyr! Kos, klapp og mat over 150 dyr eller få utløp for energi og lekelyst i klatreløypa eller på skogsbilbanen. Med parken kun 5 min unna med bil, kan du fint ta en pause på rommet eller spise lunsj i vår restaurant Smak. Er det dårlig vær kan vi friste med klatrevegg, innendørs basseng eller avslapping i vår sauna.

Lilleputthammer – familieparken som er spesielt tilrettelagt for barn opptil 9 år. Her føler barna seg hjemme. I "den lille byen med det store hjertet" kan barna ha en "actiondag" med tog, biler, båter, karusell, pariserhjul, berg- og dalbane eller suse ned i Olas froskehopp. De kan boltre seg i klatretårn, hinderløype, på hoppepute og trampoliner. Scandic Hafjell ligger kun 200 meter fra Lilleputthammer og dere kan rusle til opplevelsene uten å tenke på parkering.

Olas klatrepark – bør også prøves med spennende utfordringer for de litt større barna.

Shopping i Lillehammer - Gågata i Lillehammer sentrum byr på en handleopplevelse utenom det vanlige. Med sine sjarmerende trehusbegyggelse blir dette en hyggelig opplevelse. Her finner du mangfold av butikker, hyggelige kafeer og restauranter.

Kultur & attraksjoner - Du finner en rekke kulturelle innslag i og rundt Lillehammer. Alt fra OL-anlegger fra vinter-OL i 1994 til Maihaugen, flotte turmuligheter, kunstmuseum og Downhill og Bike Parks.