Kombiner fornøyelsespark med avslapping

Når du bor hos oss er det kun kort avstand til Hunderfossen, bob- og akebanen, downhill sykling, Lilleputthammer, Olas klatrepark og flotte turløyper - sommer som vinter.Lillehammer og Gudbrandsdalen er et eldorado for barnefamilier. Ønsker du nærhet til Hunderfossen familiepark finner du Scandic Hafjell kun noen hundre meter unna. Vil du bo i nærhet til shopping har du både Scandic Lillehammer Hotel og Scandic Victoria Lillehammer.

Hunderfossen Eventyrpark er kjent som Hele Norges Eventyrpark, og er en av Norges mest populære turistattraksjoner. Her er det mer enn 60 attraksjoner og severdigheter - aktiviteter for hele familien. Prøv familierafting i frådende vannstryk, opplev det magiske Eventyrslottet, ta en luftig tur i den spektakulære Il Tempo Extra Gigante, se det gigantiske Hunderfossen-trollet, gjenopplev folkeeventyrene i Ivo Caprino’s Eventyrgrotte, kos dere i bassengområdet med vannsklier og vannleker for de minste, og mye, mye mer.

Barnas Gård Hunderfossen har opplevelser og aktiviteter for barn og voksne som ønsker nærkontakt med dyr! Kos, klapp og mat over 150 dyr eller få utløp for energi og lekelyst i klatreløypa eller på skogsbilbanen. Med parken kun 5 min unna med bil, kan du fint ta en pause på rommet eller spise lunsj i vår restaurant Smak. Er det dårlig vær kan vi friste med klatrevegg, innendørs basseng eller avslapping i vår sauna.

Andre aktiviteter i og rundt Lillehammer

Lilleputthammer – familieparken som er spesielt tilrettelagt for barn opptil 9 år. Her føler barna seg hjemme. I "den lille byen med det store hjertet" kan barna ha en "actiondag" med tog, biler, båter, karusell, pariserhjul, berg- og dalbane eller suse ned i Olas froskehopp. De kan boltre seg i klatretårn, hinderløype, på hoppepute og trampoliner. Scandic Hafjell ligger kun 200 meter fra Lilleputthammer og dere kan rusle til opplevelsene uten å tenke på parkering. Olas klatrepark ligger i Lilleputthammer og bør også prøves med spennende utfordringer for de litt større barna.

Shopping i Lillehammer - Gågata i Lillehammer sentrum byr på en handleopplevelse utenom det vanlige. Med sine sjarmerende trehusbegyggelse blir dette en hyggelig opplevelse. Her finner du mangfold av butikker, hyggelige kafeer og restauranter.

Kultur & attraksjoner - Du finner en rekke kulturelle innslag i og rundt Lillehammer. Alt fra OL-anlegger fra vinter-OL i 1994 til Maihaugen, flotte turmuligheter, kunstmuseum og Downhill og Bike Parks.