Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Bar med sittegrupper
Bar med sittegrupper
Tilbake til hotell

The Bar

Vår nyoppussede bar byr på en koselig og varm atmosfære i rolige omgivelser. Slapp av etter en lang dag i en av våre behagelige sittegrupper, eller nyt hagen vår fra terrassen utenfor. Våre erfarne bartendere server fantastisk mat og drikke fra vår barmeny.

Bordbestilling restaurant

+47 61286026

Åpningstider

Åpningstider
Lunsj: man-søn Stengt
 (I perioden 22 juni til 19 august har vi bar i hagen hvor det serveres enkle lunsj retter.: man-søn 12:00-20:00)

Bar: man-søn 17:00-23:00