Møte-aktiviteter

Konferanse med gruppeaktiviteter vil skape energi og teamfølelse. Scandic Brennemoen samarbeider med flere aktivitetsaktører i området.PRIVAT TRAVLØP PÅ MOMARKEN

Momarken travbane er et kjent landemerke for Mysen. Vi tilbyr her en litt annerledes aktivitetsdag hvor din bedrift kan ha et bedriftsinternt travløp.

Med tandemsulky får dere muligheten til å kjøre egen hest sammen med en profesjonell kusk. Vi kan ha inntil 2 travløp med 4 deltakere per løp. Resten av gruppen kan spille på hvem de tror vinner. Selvsagt får gruppen privat lounge hvor vi har servering med alle rettigheter.

Dere vil få en privat omvisning på Momarken med informasjon og muligheter for å besøke Norges eneste Travmuseum.

En morsom fellesaktivitet for bedriften utenom det vanlige.

 

ROMSÅSEN GRUVEOPPLEVELSER

La oss ta deg med til Romsåsen Gruver. Dette er en av de største av 30 nikkelgruver i Norge og den eneste som er åpen for publikum. Rom nikkelverk startet i 1866 og gruvene ble drevet frem til 1876. På det meste arbeidet til sammen 100 mann i gruvene og det ble dannet et lite samfunn rundt gruvedriften. Vi tar deg med inn i gruven og forteller den spennende historien som ligger bak. Turveien inn til gruva er også fremkommelig for funksjonshemmede. I kombinasjon med guidet tur, har vi også en rekke aktiviteter å tilby inne og utenfor gruvene.

Her har vi:

  • Klatring inne i Katedralen 9m opp
  • Rappellering i loddrett sjakt på 20m
  • Zipline ute på ca 180m
  • Treklatring i en furu på 12m

Aktivitetene gjennomføres med godkjent instruktør og utstyr.

Gildehallen

Ønsker du en magisk opplevelse for dine møter eller samlinger? I dypet av gruven ligger Gildehallen som virkelig får deg til å føle at du er i en annen verden. I Gildehallen kan vi servere lokalprodusert mat og drikke med serveringspersonell for inntil 25 personer. Er det ønsket med underholdning for festfull stemning, bistår vi gjerne med en trubadur eller sanger som passer til anledningen.

 

Scandic Brennemoen samarbeider også med Teamkraft Teamkraft leverer den lille biten av det store eventet eller vi setter sammen mange små biter til ditt stor arrangement. De tilbyr; Fangene på fortet, ølkåseri, samarbeidsbaner, personlighetsdag, farger og mennesker, helvetesdagene, samarbeidsprosjekter, treningsleir, teambuilding i alle variangter, fest, julebord, vinsmaking, styrketrening, klatrelek og mye mer.

Andre aktiviteter utendørs eller innendørs? Se hva Indre Østfold kan tilby deg og dine kolleger.

 

Kontakt hotellet for mer informasjon og bestilling: Telefon 64 87 90 00 eller e-post  brennemoen@scandichotels.com