Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Scandic-Borlange-Restaurant-Food.jpg
Scandic-Borlange-Restaurant-Food.jpg Scandic-Borlange-Restaurant.jpg Scandic-Borlange-Restaurant-Breakfast.jpg Scandic-Borlange-Restaurant_.jpg Scandic-Borlange-Restaurant-Breakfast.jpg
Tilbake til hotell

Restaurant

I restauranten på Scandic Borlänge kan du nyte en god frokost, lunsj og middag.

Bordbestilling restaurant

+46 243 799000

Frokost er viktig for å få en god start på dagen. Derfor er morgenen på Scandic sentrert rundt vår økologiske frokostbuffet, hvor du kan forsyne deg av en velsmakende blanding av sunn og god mat. Til lunsj og middag er våre populære Scandic Classics tilgjengelig. Vi tilbereder alle måltider med omhu, særlig for de med spesielle matbehov. Baren vår ligger ved siden av restauranten, og har komfortable lenestoler, storskjerm-TV og åpen peis.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-10:00
Lunch: Mon-Fri 11:30-13:30, Sat-Sun Closed
 (Closed 30 and 31 may: Mon-Sun Closed)

Dinner: Mon-Sat 17:00-22:00, Sun Closed