Bestill overnatting

Scandic No. 25, restaurant
Scandic No. 25, restaurant
Tilbake til hotell

Restaurant

Bordbestilling restaurant

+46 31 771 55 00

Start dagen med vår smakfulle frokostbuffet og nyt en bedre middag i vår hotellrestaurant. I kort avstand fra hotellet finner du også alt fra kjente fast-food kjeder og koselige, lokale bistroer, til finere gourmetrestauranter. Våre resepsjonister vil hjelpe deg å finne rette sted for kvelden, og reserverer gjerne bord for deg. 

Ønsker du bare noe enkelt å ta med på rommet, tilbyr vår døgnåpne Scandic SHOP alt fra lettere måltider, drikkevarer og snacks

Vi serverer vår smakfulle frokostbuffet hver morgen til våre sultne gjester. Du kan også be om en egen innpakket frokost hvis du foretrekker å spise den på rommet eller ta den med deg ut. Spør oss i resepsjonen, og vi vil ordne det for deg.

Sikkerheten er viktig for oss, og derfor kan frokosten kanskje bli servert i ulike tidsrom. Dette er for å overholde sosial distansering mellom gjestene våre.

Velkommen!

Dette hotellet, samt restauranten og baren, er kontantfritt. Du kan betale med kort, eller Apple eller Samsung Pay. Vi godtar de mest brukte kortene.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Sun 07:30-12:00
Lunch: Mon-Sun Closed
Dinner: Mon-Sun Closed