Bestill overnatting

Restaurant
Restaurant
Tilbake til hotell

Restaurant

Velkommen til Scandic Opalens restaurant, et naturlig møtested som serverer nordiske smaker med en moderne vri. Vi mener at det er hyggelig å dele, så derfor byr menyen vår på deilige appetittvekkere som er perfekte å dele. Baren vår har blitt utnevnt som en av de beste hotellbarene i Gøteborg, og for vinentusiaster kan vi friste med et vinrom med viner av høy kvalitet.

Bordbestilling restaurant

+46 31 7515300

Bestill bord

Changed food offering and adjustment of facilities
Due to the current circumstances, we have temporarily adapted our restaurant offer at the hotel. A limited range of food and beverage is available in our shop. We also serve our breakfast individually packaged. Deviations regarding gym and relaxation may occur.

Vi elsker mat! Det moderne bar- og restaurantområdet vårt er ideelt for å få unna litt arbeid, eller runde av dagen med noen deilige appetittvekkere eller en luksuriøs treretters middag. Den innbydende restauranten vår er det perfekte valget før eller etter konserter, messer, kamper eller kinobesøk, siden hotellet ligger i hjertet av Gøteborgs underholdningsområde.

Restauranten byr på uendelige muligheter. Nyt en forretningsmiddag i en av våre chambre separée, eller kanskje du ønsker å prøve en smaksopplevelse med mat og drikke rundt det åpne kjøkkenet vårt med din egen kokk og sommelier? Målet vårt er å være en åpen restaurant der alle føler seg velkomne, så vi skreddersyr med glede enhver opplevelse så den passer deg.

Vi tilbyr alltid papir og fargeblyanter til barna, samt en egen barnemeny. Vi har også et lekeområde ved siden av barområdet. Det moderne interiørdesignet vårt i 1960-tallsstil har fått mye oppmerksomhet i media – kom og opplev nye Opalen hotell, et sted like unikt som deg.

Dette hotellet, inkludert restauranten og baren, er kontantfritt. Du kan betale med bankkort, Apple- eller Samsung Pay. Vi aksepterer de mest vanlige betalingskortene.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:30, Sat-Sun 07:00-11:00
Lunch: Mon-Sun Closed
Dinner: Mon-Sun Closed
Bar: Mon-Sun Closed