Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder
Booking Code Icon
Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Restaurant
Restaurant
Tilbake til hotell

Restaurant

Velkommen til Scandic Opalens restaurant, et naturlig møtested som serverer nordiske smaker med en moderne vri. Vi mener at det er hyggelig å dele, så derfor byr menyen vår på deilige appetittvekkere som er perfekte å dele. Baren vår har blitt utnevnt som en av de beste hotellbarene i Gøteborg, og for vinentusiaster kan vi friste med et vinrom med viner av høy kvalitet.

Bordbestilling restaurant

+46 31 7515300

Bestill bord

Vi elsker mat! Det moderne bar- og restaurantområdet vårt er ideelt for å få unna litt arbeid, eller runde av dagen med noen deilige appetittvekkere eller en luksuriøs treretters middag. Den innbydende restauranten vår er det perfekte valget før eller etter konserter, messer, kamper eller kinobesøk, siden hotellet ligger i hjertet av Gøteborgs underholdningsområde.

Restauranten byr på uendelige muligheter. Nyt en forretningsmiddag i en av våre chambre separée, eller kanskje du ønsker å prøve en smaksopplevelse med mat og drikke rundt det åpne kjøkkenet vårt med din egen kokk og sommelier? Målet vårt er å være en åpen restaurant der alle føler seg velkomne, så vi skreddersyr med glede enhver opplevelse så den passer deg.

Vi tilbyr alltid papir og fargeblyanter til barna, samt en egen barnemeny. Vi har også et lekeområde ved siden av barområdet. Det moderne interiørdesignet vårt i 1960-tallsstil har fått mye oppmerksomhet i media – kom og opplev nye Opalen hotell, et sted like unikt som deg.

Restauranten vår tar ikke kontanter. Vi godtar de fleste kort, som VISA, MasterCard og American Express. Du kan betale med kontanter i resepsjonen.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:30, Sat-Sun 07:00-11:00
Lunch: Mon-Thu 12:00-17:00, Fri-Sat 12:00-16:00, Sun Closed
Dinner: Mon-Thu, Sun 17:00-22:30, Fri-Sat 16:00-22:30
Bar: Mon-Thu, Sun 12:00-23:30, Fri-Sat 12:00-00:00