Bestill overnatting

Scandic-Helsingborg-Nord-Interior-restaurant.jpg
Scandic-Helsingborg-Nord-Interior-restaurant.jpg Restaurant
Tilbake til hotell

Köksbaren restaurant

Köksbaren på Scandic har åpnet på Scandic Helsingborg Nord! Vårt nye restaurantkonsept serverer mat med en kvalitet som man sjelden finner på veikroer.

Finn deg et bord i den hyggelige restauranten vår, eller len deg tilbake i en myk lenestol foran TV-en og nyt deilig mat. Hvis du bare ønsker noe å drikke, tilbyr baren vårt et bredt utvalg av forskjellige drikkevarer.

Velg mellom grillretter, supper, pasta og smørbrød. Eller hvorfor ikke prøve våre populære klassikere, som for eksempel hamburger eller Cesarsalat? Hvis du er ute etter en mer tradisjonell rett, kan du spørre servitøren vår om dagens rett. Barna har selvfølgelig sin egen meny, i tillegg til et morsomt lekehjørne.

Nyt den lekne retro-følelsen fra historien vår som et hotell langs landeveien, mens du slapper av i det moderne stueområdet vårt. Enten du er på reise, bor i nærheten, eller ønsker å holde et uformelt forretningsmøte, håper vi å se deg snart!

Dette hotellet, inkludert restauranten og baren, er kontantfritt. Du kan betale med bankkort, Apple- eller Samsung Pay. Vi aksepterer de mest vanlige betalingskortene.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:30, Sat-Sun 06:30-10:00
Lunch: Mon-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 18:00-21:00, Sun Closed
 (Close during Midsummer holiday 18, 19 & 20 June: Mon-Sat 18:00-21:00, Sun Closed)

Bar: Mon-Sat 18:00-21:00, Sun Closed