Bestill overnatting

Scandic Klaralven, Koksbaren, restaurant
Scandic Klaralven, Koksbaren, restaurant
Tilbake til hotell

Köksbaren restaurant

Köksbaren på Scandic har åpnet på Scandic Klarälven! Vårt nye restaurantkonsept serverer mat med en kvalitet som man sjelden finner på veikroer.

Bordbestilling restaurant

+46 54 7764500

Finn deg et bord i den hyggelige restauranten vår, eller len deg tilbake i en myk lenestol foran TV-en og nyt deilig mat. Hvis du bare ønsker noe å drikke, tilbyr baren vårt et bredt utvalg av forskjellige drikkevarer. Fra restauranten vår har du utsikt over elven Klarälven, og om sommeren kan du slappe av og nyte god mat og drikke på terrassen.

Velg mellom grillretter, supper, pasta og smørbrød. Eller du kan prøve våre populære klassikere, som for eksempel hamburger eller Cesarsalat. Hvis du er ute etter en mer tradisjonell rett, kan du spørre servitøren vår om dagens rett. Barna har selvfølgelig sin egen meny, i tillegg til et morsomt lekehjørne.

Nyt den lekne retro-følelsen fra historien vår som et hotell langs landeveien, mens du slapper av i det moderne stueområdet vårt. Enten du er på reise, bor i nærheten, eller ønsker å holde et uformelt forretningsmøte, håper vi å se deg snart!

Dette hotellet, samt restauranten og baren, er kontantfritt. Du kan betale med kort, eller Apple eller Samsung Pay. Vi godtar de mest brukte kortene.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Sun 07:00-10:30
 (: Mon-Sun 07:00-10:30)

Dinner: Mon-Sun 17:00-21:30
Bar: Mon-Sun 17:00-22:30