Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
nyrest1.jpg
nyrest1.jpg nyrestbrun2.jpg lobbyfagel.jpg nyrest11.jpg nyrest4.jpg lobby1.jpg barfranlobby.jpg barfonster.jpg bar4.jpg DSC_1014_high.jpg AH-Scandic-Anglais-070494.jpg bar2.jpg
Tilbake til hotell

Brasserie Winn

Len deg tilbake og nyt det praktfulle malte glasstaket i restauranten vår på Scandic Winn. Her serverer vi en nydelig frokostbuffet, forretningslunsj, og sist, men ikke minst, vår grillbuffet Steak & Flames.

Bordbestilling restaurant

+46 54 7764707

Rotisseriet vårt er som en stor grill, der vi tilbereder retter på lange roterende spyd, for å bevare ingrediensenes kvalitet. Du kan velge tilbehør fra menyen vår.

Restauranten vår er en kontantløs restaurant. Vi godtar de fleste kort, som VISA, MasterCard og American Express. Du kan betale med kontanter i resepsjonen.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-10:30
 (: Mon-Sun Closed)

Lunch: Mon-Fri 11:30-13:30, Sat-Sun Closed
 (: Mon-Sun Closed)

Dinner: Mon-Sat 18:00-22:00, Sun Closed
 (The restaurant is closed 2/4: Mon-Sun Closed)

Bar: Mon-Thu 17:30-23:00, Fri-Sat 17:30-23:30, Sun Closed (: Mon-Sun Closed)