Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder
Booking Code Icon
Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Restaurant
Restaurant Restaurant Scandic-Link-ping-City-restaurant-Sharing-Dessert.jpg Scandic-Linkoping-City-restaurant-champagne.jpg linkopingcity7.jpg
Tilbake til hotell

Restaurant og bar

Still sulten i restauranten, kåret til å være den beste i Östergotland av White Guide for åttende år på rad. Nyt internasjonal fine dining med svensk innflytelse, til vakker utsikt over elven Stangan.

Bordbestilling restaurant

+46 13 495 5407

Velg noe godt fra à la carte-menyen vår. Hva med lettsaltet piggvar med postei, smaksatt med kråkebollekaviar og eggehvitecannelloni fylt med kål og mascarpone? Eller hvorfor ikke prøve vår Urban Bistro, som serverer tidløse klassikere som café de Paris-biff, cæsarsalat og hamburgere. En syndig sjokoladekake serveres til dessert.

Om sommeren kan du nyte noe godt å drikke på sjampanjeverandaen vår. Du kan også arrangere selskaper her. Vi arrangerer vinsmaking for grupper av alle størrelser. Bare gi oss beskjed!

Kanskje du ønsker noe lettere før du trekker deg tilbake til rommet ditt? Vår døgnåpne SHOP tilbyr lettere måltider og forfriskende juicer, i tillegg til Fairtrade-kaffe. Har du glemt tannbørsten hjemme? Ikke noe problem, du kan kjøpe en her sammen med andre nyttige småting.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-12:00
Lunch: Mon-Fri 11:30-14:00, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 18:00-22:00, Sun Closed
Bar: Mon-Thu 14:30-23:00, Fri-Sat 14:30-00:00, Sun Closed