Scandic Linköping Väst

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
Antall gjester
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Restaurant

Köksbaren på Scandic har åpnet på Scandic Linköping Väst! Vårt nye restaurantkonsept serverer mat med en kvalitet som man sjeldent finner på veikroer.

Bordbestilling restaurant

+46 13 495 50 07

Det er enkelt – vi vil at du skal kose deg. Derfor er menyen vår upretensiøs, med alt fra våre populære klassikere til enklere retter som du kan nyte mens du slapper av foran peisen. Grillretter, supper, pasta og smørbrød er også tilgjengelig fra Köksbaren på Scandics meny. Du kan også spørre kelneren om dagens rett!

Enten du er på reise, bor i nærheten eller ønsker et uformelt forretningsmøte, er du velkommen inn!

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-10:00
Lunch: Mon-Fri 11:30-13:30, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Thu 17:00-22:00, Fri-Sat 18:00-22:00, Sun Closed
Bar: Mon-Sat 17:00-22:30, Sun Closed