Bestill overnatting

Bo i hjertet av byen, ved siden av Strömmen, med sentralstasjonen og shopping rett rundt hjørnet. Len deg tilbake i restaurant Tegel, og nyt smaker og viner fra hele verden. Slapp av i badstuen eller i bassenget på takterrassen.

Read more about Scandic Strömmen

I 2019 ble en splitter ny bygning tilføyd Scandic Strömmen, tidligere Scandic Norrköping City, med 74 nye hotellrom, en ny restaurant, et innendørsbasseng og en takterrasse med basseng.

Nyt en deilig økologisk frokost om morgenen. Restaurant Tegel tilbyr en smaksrik à la carte-meny med deleretter som gjestene våre kan nyte sammen. Barna kan velge fra sin egen meny. Ved siden av Tegel er det et stort lobbyområde for de som ønsker å jobbe, med gratis WiFi og stikkontakter. Alle rom har selvfølgelig gratis WiFi. Slapp av med en dukkert i et av bassengene våre, tren i treningsrommet eller nyt en varmende badstue. Du kan også låne en av syklene våre hvis du foretrekker å trene utendørs.

Hotellet vårt ligger i hjertet av sentrale Norrkøping, ved Norra Promenaden og Strömmen. Bo nær sentralstasjonen og bare en 10-minutters kjøretur fra flyplassen. Shopping og attraksjoner er innen komfortabel gangavstand. Hotellet ligger rett ved siden av samarbeidspartneren vår Renströmmen Restaurang & Konferens, som kan arrangere møter for grupper på 2–900 personer.

3.5 550 anmeldelser fra TripAdvisor

Gym closed for renovation
From the 7th of January, our gym will be closed due to renovation.

Finn veien hit

Scandic Strömmen Telefon

+46 11 4955200

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic Strömmen Adresse

Slottsgatan 99
Norrköping