Bestill overnatting

Restaurant
Restaurant
Tilbake til hotell

Grands Bar & Restaurant

Det er lett å trives i vår hjemmekoselige spisestue eller lyse glassveranda. Kveldens store à la carte-meny omfatter både svenske og internasjonale retter, i tillegg til våre populære Scandic Classics.

Bordbestilling restaurant

+46 19 767 43 00

Med alle sansene i tankene, har kjøkkenet vårt satt sammen en meny med inspirasjon fra det lokale svenske kjøkkenet og Karibien, med retter i alle størrelser som kan deles – retter som gjør inntrykk. La smaksløkene leke seg!

På ukedagene serverer vi en stor lunsjbuffet som inkluderer tre forskjellige hovedretter, suppe og en stor salatbuffet, i en uformell setting perfekt for en forretningslunsj med kolleger.

Sees snart!

Vi serverer vår smakfulle frokostbuffet hver morgen til våre sultne gjester. Du kan også be om en egen innpakket frokost hvis du foretrekker å spise den på rommet eller ta den med deg ut. Spør oss i resepsjonen, og vi vil ordne det for deg.

Sikkerheten er viktig for oss, og derfor kan frokosten kanskje bli servert i ulike tidsrom. Dette er for å overholde sosial distansering mellom gjestene våre.

Velkommen!

Dette hotellet, samt restauranten og baren, er kontantfritt. Du kan betale med kort, eller Apple eller Samsung Pay. Vi godtar de mest brukte kortene.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Sun 06:30-10:00
Lunch: Mon-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 17:00-20:30, Sun Closed
Bar: Mon-Sat 17:00-20:30, Sun Closed