Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder
Booking Code Icon
Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Restaurant
Restaurant
Tilbake til hotell

Grands Bar & Restaurant

Det er lett å trives i vår hjemmekoselige spisestue eller lyse glassveranda. Kveldens store à la carte-meny omfatter både svenske og internasjonale retter, i tillegg til våre populære Scandic Classics.

Bordbestilling restaurant

+46 19 767 43 07

Med alle sansene i tankene, har kjøkkenet vårt satt sammen en meny med inspirasjon fra det lokale svenske kjøkkenet og Karibien, med retter i alle størrelser som kan deles – retter som gjør inntrykk. La smaksløkene leke seg!

På ukedagene serverer vi en stor lunsjbuffet som inkluderer tre forskjellige hovedretter, suppe og en stor salatbuffet, i en uformell setting perfekt for en forretningslunsj med kolleger.

Sees snart!

Restauranten og baren vår tar ikke kontanter. Vi godtar de fleste kort, som VISA, MasterCard og American Express. Du kan betale med kontanter i resepsjonen.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-10:30
Dinner: Mon-Sat 17:00-22:00, Sun Closed
Bar: Mon-Sat 17:00-23:00, Sun Closed