Scandic Örebro Väst

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Restaurant

Nyt vår frokostbuffet, lunsj og middag i restauranten på Scandic Örebro Väst.

Bordbestilling restaurant

+46 19 767 44 07

Bestill bord

Nyt svensk og internasjonal kokkekunst eller våre populære Scandic Classics i vår lyse og koselige restaurant med vinduer fra gulv til tak. Frokostbuffeen vår er økologisk med totalt 101 ingredienser. Vår SHOP i lobbyen tilbyr drikke, sandwicher og lettere måltider som er tilberedt i vårt eget kjøkken. SHOP'en er åpen 24 timer i døgnet.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:30, Sat-Sun 06:30-10:00
Lunch: Mon-Fri 11:30-13:30, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 17:30-22:00, Sun Closed