Scandic Östersund Syd

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Restaurant

Velkommen til Scandic Östersund Syds hyggelige og avslappende restaurant. Alle er velkommen her, ta med familien for en hyggelig fredag sammen, eller en luksuriøs hotellfrokost.

Bordbestilling restaurant

+46 63 685 86 01

Vår økologiske frokostbuffet har mange smakfulle valgmuligheter – blant annet bacon, eggerøre og deilig brød. Selvfølgelig har vi også pannekaker for barna.

På ukedager serverer vi tradisjonell svensk mat til lunsj med 2 retter å velge mellom. En suppe og en stor salatbuffet er også alltid tilgjengelig. Kaffe og kake er selvfølgelig inkludert, og på fredager tilføyer vi litt ekstra luksus med en deilig dessert.

Til middag kan du velge mellom våre deilige Scandic Classics eller à la carte-menyen med lokale retter. Hva med en Cesarsalat med vår egen dressing og en fantastisk sjokolademousse? På fredager og lørdager serverer vi vår populære grillbuffet. På toppen av alt dette, tilbyr kokken alltid kveldens spesialitet - glem ikke å spørre etter den!

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:30, Sat-Sun 07:00-10:30
Lunch: Mon-Fri 11:00-13:00, Sat-Sun Closed
 (Closed for December 23rd to January 11th. Merry Christmas and a Happy New Year. : Mon-Sun Closed)

Dinner: Mon-Sat 17:00-22:00, Sun Closed
 (Closed for dinner December 23rd to January 10th. : Mon-Sun Closed)

Bar: Mon-Sat 17:00-22:00, Sun Closed

Menyer