Restaurant
Restaurant

Scandic Skellefteå

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Restaurant

God mat er alltid midtpunktet her, og du kan glede deg til mathallen vår, som byr på en herlig atmosfære av fristende lukter og smaker. Bestill en delemiddag for å dele et måltid med dem du er sammen med, eller gjør et individuelt valg fra mathallen vår.

Bordbestilling restaurant

Bestill bord

Restauranten på Scandic Skellefteå ligger i andre etasje. Velg mellom deilige retter fra à la carte-menyen, eller spør personalet om kveldens spesialiteter. Fra mandag til torsdag serveres det også en tradisjonell svensk middagsbuffet. Restauranten vår har noe for alle, fra konferansegjester eller sportsgrupper til de som ønsker middag i levende lys. Kontakt hotellet for menyforslag.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-10:30
Brunch: Sun 12:00-14:00, Mon-Sat Closed
Lunch: Mon-Fri 11:00-13:00, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 17:00-22:00, Sun Closed
 (Fridays after work buffet: Fri 17:00-21:00, Mon-Thu, Sat-Sun Closed)

Bar: Mon-Thu 16:00-23:00, Fri-Sat 16:00-01:00, Sun Closed