Bestill overnatting

Restaurant
Restaurant
Tilbake til hotell

Restaurant

God mat er alltid midtpunktet her, og du kan glede deg til mathallen vår, som byr på en herlig atmosfære av fristende lukter og smaker. Velg noe som frister fra mathallen vår, eller bestill et deilig måltid fra menyen.

Bordbestilling restaurant

+46 910 752400

Bestill bord

Restauranten og baren vår er like populære blant hotell- og konferansegjester som lokale innbyggere i Skellefteå. Nyt den uformelle atmosfæren i den moderne, livlige restauranten, baren og loungen vår. Maten vår er et naturlig samlingspunkt for gjestene våre, enten de velger blant de fristende rettene fra mathallen, eller bestiller et deilig måltid fra kjøkkenet vårt.

Rettene våre er inspirert av mat fra hele verden, men alltid med en tydelig, lokal tilknytning til Sverige og Norrland. Vi serverer alt fra saftig kjøtt til smakfulle vegetarretter og grønne valg. Og selvfølgelig tar vi hensyn til de som har allergier. Kokkene våre er tilgjengelige og deler gjerne sine beste tips med deg, eller forteller deg mer om rettene vi tilbyr. Len deg tilbake og nyt noe godt å drikke.

Vi har åpent for frokost, lunsj, brunsj, middag, after work-arrangementer og alt der imellom.

Dette hotellet, inkludert restauranten og baren, er kontantfritt. Du kan betale med bankkort, Apple- eller Samsung Pay. Vi aksepterer de mest vanlige betalingskortene.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:00, Sat-Sun 07:00-10:00
Lunch: Mon-Sun Closed
Dinner: Mon-Thu 17:00-21:00, Fri-Sun Closed
After Work: Mon-Sun Closed
Bar: Mon-Thu 17:00-21:30, Fri-Sun Closed