Woman eating sandwich and salad
Woman eating sandwich and salad

Scandic Skellefteå

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Restaurant

Nyt skandinavisk kokkekunst i vår uformelle restaurant.

Restaurant Sju Rövare på Scandic Skellefteå ligger i første etasje. Her kan du sette sammen et nydelig måltid fra vår à la carte-meny. Fra mandag til torsdag serveres det også middagsbuffet. Restauranten er det ideelle valget både for forretningsmiddager og sosiale sammenkomster. På menyen finner du retter med inspirasjon fra det skandinaviske kjøkkenet.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 06:30-10:30
Dinner: Mon-Sun 17:00-22:00
Bar: Mon-Sun 17:00-22:00

Menyer