Scandic Södertälje

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
Antall gjester
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Bookingkode, Bonus Cheque eller Bonusnatt
Tilbake til hotell

Restaurant

Stikk innom og spis en lunsjbuffet eller en sesongens middag i denne luftige og uformelle restauranten på hotell Scandic Södertälje.

Dagslyset strømmer inn i denne romslige restauranten med tremøbler. På hotell Scandic Södertälje spiser forretningsfolk arbeidslunsj i ukedagene, når det serveres en rikholdig buffet, med salater og lokale retter. Familier spiser middag fra den sesonginspirerte à la carte-menyen.

 

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:30, Sat-Sun 07:00-10:30
Lunch: Mon-Fri 10:45-14:00, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 17:30-22:00, Sun Closed
Bar: Mon-Fri 11:00-00:00, Sat 15:30-00:00, Sun Closed