Bestill overnatting

Scandic Sodertalje, restaurant
Scandic Sodertalje, restaurant Scandic Sodertalje, restaurant
Tilbake til hotell

Köksbaren restaurant

Len deg tilbake og nyt den sesongbaserte middagsmenyen i Scandic Södertäljes romslige restaurant med avslappet atmosfære.

Finn deg et bord i den hyggelige restauranten vår, eller len deg tilbake i en myk lenestol foran TV-en og nyt deilig mat. Hvis du bare ønsker noe å drikke, tilbyr baren vårt et bredt utvalg av forskjellige drikkevarer.

Velg mellom grillretter, supper, pasta og smørbrød. Eller hvorfor ikke prøve våre populære klassikere, som for eksempel hamburger eller Cesarsalat? Hvis du er ute etter en mer tradisjonell rett, kan du spørre servitøren vår om dagens rett. Barna har selvfølgelig sin egen meny, i tillegg til et morsomt lekehjørne.

Nyt den lekne retro-følelsen fra historien vår som et hotell langs landeveien, mens du slapper av i det moderne stueområdet vårt. Enten du er på reise, bor i nærheten, eller ønsker å holde et uformelt forretningsmøte, håper vi å se deg snart!

Vår SHOP i lobbyen tilbyr drikke, sandwicher og lettere måltider som er tilberedt i vårt eget kjøkken. Den er åpen 24 timer i døgnet.

Vår restaurant tar ikke imot kontant betaling. Vi aksepterer de fleste kredittkort, blant annet VISA, MasterCard og American Express. Vi tar kun i mot kontanter i vår resepsjon.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:30, Sat-Sun 07:00-10:30
Dinner: Mon-Sat 17:30-22:00, Sun Closed
Bar: Mon-Sun 11:00-01:00

Menyer