Djurgården

På Djurgården kan du oppleve vakre, rolige, kongelige omgivelser, kombinert med livlige aktiviteter. Nyt lokale delikatesser på kaféene og restaurantene, pust inn den friske sjøluften, kos deg og lær noe nytt på et av øyas museer.

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

En grønn oase innrammet av kanaler og vakre hus

Kongelige historiske omgivelser

De vakre naturområdene er rike på historie og en del av Kungliga Djurgården. Ta en spasertur på kjærlighetsstien til kronprinsesse Victoria og prins Daniel, se Karl XIs jakthytte, eller len deg tilbake på Blockhusudden med en piknikkurv. Stedet er populært, og både joggere, hundeluftere, romantiske par på spasertur og livsnytere tar turen hit. Om sommeren er bukten full av seilbåter.

Bli inspirert av fortiden – besøk museene

Djurgården har ikke bare vakker natur å tilby. Øyen er et paradis for den som liker museer. Bli fascinert av historien bak det kongelige Vasaskipet på Vasa Museum, beundre kunsten på Prince Eugens Waldemarsudde museum, eller syng med på ABBA Museum.

Aktiviteter for alle

Du kan snurre rundt på karusellene på Gröna Lund fornøyelsespark, leve deg inn i et eventyr på Junibacken, eller besøke friluftsmuseet Skansen og bli kjent med alle dyrene der. Utenfor Scandic Hasselbacken kan du sette deg ned under Bellman-eiken, der det sies at Bellman skrev sin Fredmans epistel nummer 25. Det finnes også mange gode restauranter der smaksløkene dine kan boltre seg i tradisjonell svensk mat, for eksempel på Wärdhuset Ulla Winbladh, eller på kaféen i hagen ved Rosendals Trädgård. Ta en sightseeingtur rundt øya og gjennom kanalen med båt.