Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Scandic-Alvik-Interior-restaurant-lunch-food-plate.jpg
Scandic-Alvik-Interior-restaurant-lunch-food-plate.jpg Scandic Alvik restaurant Scandic Triangeln, bar Scandic Alvik, bar Hamburgare_Retusch.jpg
Tilbake til hotell

Restaurant og bar

Nyt god mat og drikke i den hyggelige restauranten vår på hotell Scandic Alvik i Stockholm.

Bordbestilling restaurant

+46 8 517 661 00

Nyt den økologiske frokosten vår om morgenen, der du finner alt du kan drømme om, og enda litt til. Til lunsj serverer vi den populære lunsjbuffeten vår med kjøtt, fisk og vegetaralternativer, i tillegg til deilig salat.

Om kvelden kan du nyte à la carte-menyen vår og dagens rett. Baren ligger ved siden av resepsjonen, og her serveres et mangfold av deilige drikkevarer. Restauranten vår har en sjarmerende bistroatmosfære og kapasitet for opptil 200 personer. 

På onsdager og fredager har vi after work-samlinger fra kl. 16.00 til 19.00 med enda bedre priser i baren.

Restauranten og baren vår tar ikke kontanter. Vi godtar de fleste kort, som VISA, MasterCard og American Express. Du kan betale med kontanter i resepsjonen.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-10:30
Lunch: Mon-Fri 11:00-13:30, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 17:00-22:00, Sun Closed
Bar: Mon-Sat 11:00-00:00, Sun 18:00-22:00