Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder
Booking Code Icon
Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Dining room, the Market
Dining room, the Market Lekkert anrettet mat på restaurant the Market, Stockholm Dining room, the Market Breakfast, the Market
Tilbake til hotell

The Market

Velkommen til en moderne, urban restaurant på Vasagatan i hjertet av Stockholm. Vi legger mye omtanke og kjærlighet i grønnsakene vi serverer. De er ofte lokalprodusert og økologiske, med inspirasjon fra hele verden. Vi tilbereder kjøtt og kylling fra lokale gårder i det populære rotisseriet vårt, og serverer det med klassisk, smakfullt tilbehør. I sommermånedene serverer vi lunsj og middag på utendørskaféen vår som ligger ut mot Klarabergsgatan.

Bordbestilling restaurant

+46 8 51734200

Bestill bord

Restauranten i Vasagatan med mest smak

Om morgenen serverer vi den fantastiske frokostbuffeten vår, som består av omtrent alt du kan ønske deg. Lunsjbuffeten vår minner om et matmarked – her får du masser av grønnsaker og salater som du kan kombinere med kjøtt, fisk eller fjærkre. Middagsmenyen vår er fylt av deilige smaker fra hele verden.

I restauranten har kjøkkenteamet fokus på alt som er grønt. Vi er lidenskapelig opptatt av økologiske, lokalproduserte og godt tilberedte måltider. Blant det store utvalget vårt av drikkevarer finner du noe som passer perfekt til måltidet ditt.

Gled deg til å spise middag den vakre restauranten vår

Finn deg et bord i den hyggelige restauranten vår, som er innredet i en minimalistisk skandinavisk stil med varme farger og materialer som kobber, tre og glass. Innredningen består av en blanding av store og små bord, fleksible løsninger og skillevegger, og er designet for å tilby komfort til grupper av alle størrelser, fra 2 til 22 personer.

Restaurantens sentrale beliggenhet på livlige Vasagatan er ideell for alt fra after work-samlinger til bursdagsfester og intime middager. Om sommeren tilbyr utendørskaféen vår alt fra en rask lunsj til en deilig middag i kveldssolen.

For bordbestilling via e-post: themarket.continental@scandichotels.com

 

Restauranten vår tar ikke kontanter. Vi godtar de fleste kort, som VISA, MasterCard og American Express. Du kan betale med kontanter i resepsjonen.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-12:00
Lunch: Mon-Fri 11:00-14:00, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 17:00-23:00, Sun Closed