Bestill overnatting

Dining room, the Market
Dining room, the Market Lekkert anrettet mat på restaurant the Market, Stockholm Dining room, the Market Breakfast, the Market
Tilbake til hotell

The Market

Velkommen til en moderne, urban restaurant på Vasagatan i hjertet av Stockholm. Vi legger mye omtanke og kjærlighet i grønnsakene vi serverer. De er ofte lokalprodusert og økologiske, med inspirasjon fra hele verden. Vi tilbereder kjøtt og kylling fra lokale gårder i det populære rotisseriet vårt, og serverer det med klassisk, smakfullt tilbehør. I sommermånedene serverer vi lunsj og middag på utendørskaféen vår som ligger ut mot Klarabergsgatan.

Bordbestilling restaurant

+46 8 51734200

Bestill bord

Restauranten i Vasagatan med mest smak

Om morgenen serverer vi den fantastiske frokostbuffeten vår, som består av omtrent alt du kan ønske deg. Lunsjbuffeten vår minner om et matmarked – her får du masser av grønnsaker og salater som du kan kombinere med kjøtt, fisk eller fjærkre. Middagsmenyen vår er fylt av deilige smaker fra hele verden.

I restauranten har kjøkkenteamet fokus på alt som er grønt. Vi er lidenskapelig opptatt av økologiske, lokalproduserte og godt tilberedte måltider. Blant det store utvalget vårt av drikkevarer finner du noe som passer perfekt til måltidet ditt.

Gled deg til å spise middag den vakre restauranten vår

Finn deg et bord i den hyggelige restauranten vår, som er innredet i en minimalistisk skandinavisk stil med varme farger og materialer som kobber, tre og glass. Innredningen består av en blanding av store og små bord, fleksible løsninger og skillevegger, og er designet for å tilby komfort til grupper av alle størrelser, fra 2 til 22 personer.

Restaurantens sentrale beliggenhet på livlige Vasagatan er ideell for alt fra after work-samlinger til bursdagsfester og intime middager. Om sommeren tilbyr utendørskaféen vår alt fra en rask lunsj til en deilig middag i kveldssolen.

For bordbestilling via e-post: [email protected]

 

Dette hotellet, inkludert restauranten og baren, er kontantfritt. Du kan betale med bankkort, Apple- eller Samsung Pay. Vi aksepterer de mest vanlige betalingskortene.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Sun 07:00-10:00