Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Dining room, the Market
Dining room, the Market Lekkert anrettet mat på restaurant the Market, Stockholm Dining room, the Market Breakfast, the Market
Tilbake til hotell

The Market

På The Market legger vi mye kjærlighet i grønnsakene våre – marinerte, ferske, krydrede og fargerike. Ofte lokalt dyrket og økologiske. Kjøtt, fjærkre og fisk tilberedes i det åpne kjøkken-rotisseriet. Om kvelden serverer vi en à la carte-meny fylt med sesongbaserte retter fra rotisseriet, som er perfekte å dele ved bordet. Vi tilbyr et bredt utvalg av drikkevarer til maten.

Bordbestilling restaurant

+46 8 51734200

Bestill bord

Kokken vår og kjøkkenteamet hans har fokus på grønn mat. Vi er lidenskapelig opptatt av økologiske, lokale og godt tilberedte måltider. Oppdag grønnsakenes vidunderlige verden, i velkomponerte og balanserte måltider med smaker fra hele verden. Blant det store utvalget vårt av drikkevarer finner du noe som passer perfekt til måltidet ditt.

Finn deg et bord i den hyggelige restauranten vår, som er innredet i en minimalistisk skandinavisk stil med varme farger og materialer som kobber, tre og glass. Innredningen består av en blanding av store og små bord, fleksible løsninger og skjermer, og er designet for å tilby komfort til grupper av alle størrelser, fra 2 til 22 personer. Perfekt for et after work-arrangement, en bursdagsfest eller en intim middag.

Om morgenen serverer vi en fantastisk frokostbuffet, som består av omtrent alt du kan ønske deg. Lunsjbuffeten vår minner om et matmarked – her får du masser av grønnsaker og salater som du kan kombinere med kjøtt, fisk eller fjærkre. Middagsmenyen vår består av en symfoni av deilige smaker fra hele verden.

For bordbestilling via e-post: themarket.continental@scandichotels.com

Vår restaurant tar ikke imot kontant betaling. Vi aksepterer de fleste kredittkort, blant annet VISA, MasterCard og American Express. Vi tar kun i mot kontanter i vår resepsjon.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-12:00
Lunch: Mon-Fri 11:00-14:00, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 17:00-23:00, Sun Closed