Travel Light

Vi ønsker å gjøre det enklest mulig for deg å pakke smart og reise lett. Hold deg til en enkelt håndbagasje og la resten bli igjen hjemme – trenger du å vaske noe under oppholdet ditt, kan du gjøre det hos oss. Vi har det du trenger hos Scandic Go.Laundy room

Trenger du kanskje å vaske favorittskjorten din før festen i kveld? Vaskerommet vårt er utstyrt med vaskemaskin, tørketrommel og strykefasiliteter, enkelt tilgjengelig i hotelloungen og, så klart – gratis å bruke for alle våre gjester.

Bodycare products

La tubene og flaskene dine bli igjen hjemme! Unisex kropps- og hårpleieprodukter med frisk duft finnes på alle rom - alt sertifisert til den høyeste svenske øko-standarden, selvfølgelig.

Shop the necessities

Glemte du noe hjemme? Scandic Go kommer til redningen. Sjekk ut automaten i loungen vår – den er fylt av nyttige saker.

Det er her du vil finne alt fra tannbørster og ekstra håndklær, til de mer snurrige, morsome sakene du ikke visste at du trengte. Automaten vår har blitt fylt opp med alle de tingene vi vet folk har en tendens til å glemme. Hvis du ikke kan finne det du er etter her, slapp av, vi vil gi deg retningsanvisninger til den nærmeste butikken.