Barbersalong på Scandic Malmen

Som et tillegg til den hippe barbersalongen MacLaren Barbers, har en ny pop-up-salong nå åpnet opp i hotellobbyen vår på Scandic Malmen på Medborgarplatsen i Stockholm. Her kan du få en klassisk barbering.Barbersalonger på vei oppover

Ted Andersson, Guest Relations Manager på Scandic Malmen, oppsummerer satsingen i én setning.
«Vi ønsker å tilby gjestene våre en ekstra tjeneste, og også skape et nytt samtaleemne på Södermalm.»

Trenden er klar. Mannlig mote og skjeggtrenden er mer populær enn noen gang, og barbersalongene har kommet for å bli. MacLaren Barbers ble grunnlagt av Benjamin Laws. Da han flyttet til Stockholm for noen år siden, la han merke til at det fantes frisørsalonger overalt, men at det manglet skikkelige amerikanske «barbersalonger».

For alle våre hotellgjester

Du kan få alt du kan tenke deg i en ekte barbersalong – en hårklipp, trimming av skjegg eller bart, barbering og et varmt håndkle mens du slapper av i den komfortable, tilbakelente barberstolen. Men ikke tro at MacLaren Barbers bare er for menn – salongen har mange kvinnelige kunder også.

En kveld ute på byen, sove lenge og en morgenbarbering

Nå kan du kombinere et besøk i salongen med en kveld på Södermalm, og overnatte på det sentralt beliggende Scandic Malmen som tilbyr et populært barmiljø. Dette er helt nytt for Scandic – å tilby gjestene sjansen til å få en klassisk barbering eller trimming uten å forlate hotellet. Salongen kommer til å ligge rett innenfor inngangspartiet til lobbyen på Scandic Malmen på Medborgarplatsen.

Salongen vil være der i overskuelig fremtid, som en midlertidig pop-up-salong. Den originale MacLaren Barbers finner du på Swedenborgsgatan 13.