Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Terrace outdoor
Terrace outdoor terrace, balcony, bar, cocktails
Tilbake til hotell

Takterrassen

Nyt drikke inspirert av 1950-årenes Amerika, servert med en uslåelig utsikt over Stockholm. Vår Sailor bar er åpen fra mai til september.

Bordbestilling restaurant

+46 8 517 349 00

Nyt noe godt å drikke fra drikkemenyen vår som er inspirert av Tiki-kulturen i Sør-Stillehavet, og drøm om fjerne, eksotiske steder. Beliggenheten til Slussen og den spektakulære utsikten gjør dette til en juvel blant Stockholms utendørskaféer om sommeren. Nyt vårt eksotiske barmiljø, som er åpent mellom mai og september.

Vår bar tar ikke imot kontant betaling. Vi aksepterer de fleste kredittkort, blant annet VISA, MasterCard og American Express. Vi tar kun i mot kontanter i vår resepsjon. 

Åpningstider

Opening hours
Bar: Thu 16:00-23:00, Fri-Sat 15:00-00:00, Mon-Wed, Sun Closed (Sailor Bar open thursday to saturday: Mon-Sun Closed)